Web_header_2.0

Vad vi på TimeFinder erbjuder

Våga ta steget till bättre kontroll!
Känner du att du inte är så effektiv som du skulle vilja vara? Har du svårt att hantera din mail som ständigt fylls på? Skulle du vilja frigöra mer tid, få mer gjort och få bättre kontroll? Har ert företag möten utan mål, agenda och åtgärdslista? Några av er är kanske stressade och behöver få hjälp att både som individer och som grupp, avdelning eller organisation få bättre kontroll över arbetssituationen? Då kan TimeFinder hjälpa dig/er!

TimeFinder erbjuder öppna utbildningar men framförallt företagsanpassade där vi skräddarsyr förslag på utbildningar som passar era behov, både vad gäller längd och innehåll.

Du hittar vårt utbud i menyn till vänster och genom att klicka på rubrikerna ser du våra respektive utbildningar, föreläsningar, program m.m. Hittar du ändå inte riktigt vad du söker är det bara att du kontaktar oss så hjälper vi dig att antingen anpassa en lösning för dig/er eller hänvisar till någon av våra duktiga samarbetspartners.


Hållbar effektivitet
Alla utbildningar, föreläsningar och konsulttjänster genomförs av experter med lång erfarenhet inom respektive områden. TimeFinder arbetar med Hållbar Effektivitet, vilket inte innebär tillfälliga lösningar eller s.k. quickfix utan resultat som ska hålla över tiden. Bestående resultat. Hållbar effektivitet når vi med verktyg, metoder och processer som hjälper oss att långsiktigt ändra våra vanor och beteenden. Det handlar om att använda vår hjärna på ett smartare sätt för att ha kontroll, kunna fokusera på rätt saker, må bra och känna arbetsglädje.