Web_header_2.0

Skapa superstruktur och jobba effektivare med OneNote 2013 eller 2016

Vill du jobba strukturerat samtidigt som du ökar din känsla av kontroll och frigör tid?

Den här webbutbildningen introducerar OneNote som verktyg och ger dig en inblick i hur du kan använda OneNote på ett effektivt sätt för att t ex kunna anteckna, samla information, strukturera material och förenkla samarbete med andra. Vi går igenom massor av smarta funktioner i OneNote samtidigt som vi ger exempel på vad du kan använda programmet till.

Utbildningen passar för dig som inte har tid att avsätta en halv- eller heldag för att gå på en lärarledd utbildning utan som vill ta det steg för steg när det passar dig.

Den passar både för dig som är helt ny i OneNote och för dig som redan använder OneNote och som vill få mer kunskap om funktionaliteten samt en massa smarta tips för att kunna använda programmet på ett effektivt sätt.

Oavsett om du har OneNote 2013 eller 2016 går det bra att delta på denna utbildning. 

Vi utgår ifrån "skrivbordsversionen" av OneNote, dvs programmet på datorn, men vi kommer även att titta på OneNote Online samt appar för telefon och surfplatta.

Mer information om upplägg och innehåll samt möjlighet att anmäla dig: Skapa superstruktur och jobba effektivare med OneNote 2013 eller 2016
 

Den här kursen ges även som "klassrumsutbildning, både som öppen och företagsanpassad.
Som företagsanpassad kan vi självklart även skräddarsy både utifrån längd och innehåll.