Web_header_2.0

Tid att rensa och strukturera fysiskt och digitalt


Har du en egen arbetsplats som du skulle må bra av att städa och strukturera?
 
Sitter du i ett aktivitetsbaserat kontor så att papper och annat på skrivbordet inte längre är ett problem men du kanske istället känner att allt "göms och glöms" någonstans i den digitala världen?
 
Finns det ställen på hemmaplan som du undviker bara för att det är sådan kaos? Eller som ständigt ger dig dåligt samvete?

Omger du dig av diverse block, listor, lappar men hittar ändå inte det där viktiga du skrev någonstans för att komma ihåg?

Kanske omger du dig av saker både fysiskt och digitalt som du inte ens visste att du blir trött av att se, höra eller uppleva gång på gång?
 
Vill du kunna uppleva lugnet och glädjen i att ha ordning och reda och framförallt hitta saker när det behövs?
 
Under det här utbildningstillfället får du med dig strategier och metoder för att rensa och strukturera och framförallt hur du ser till att behålla det organiserat framöver.
 
Du får även tips om verktyget OneNote för att kunna ha koll på mängder av digital information så väl på jobbet som privat. 

Denna utbildningsmodul ingår i Timefulnessprogrammet men går även att boka separat. Se öppna tillfällen i vår kalender eller kontakta oss för att boka till er organisation.