Web_header_2.0

Tid att fokusera och undvika distraktioner


Känner du dig splittrad, ofokuserad och lättstörd?

Känns det effektivt i stunden att hoppa från det ena till det andra och hela tiden ha fullt upp? Har du upplevt att du i slutet av dagen ändå inte fått gjort allt det där du hade tänkt göra?
 
Då är du långt ifrån ensam och du kommer under det här utbildningstillfället få flera enkla metoder och verktyg för att öva upp din förmåga att stänga ute distraktioner, bli mindre impulsstyrd, få mer gjort och samtidigt minska eventuell stress.
 
Vi kommer prata switchtasking, avbrott och ställtider och hur vi kan sluta bete oss som Pavlovs hundar.
 
Du kommer uppmanas att införa stunder av "dagdrömmeri" och du får med dig verktyg för att kunna jobba fokuserat även när de yttre omständigheterna inte är de bästa.
 
Du kommer att förstå varför frågan NÄR är så viktig och hur en glödlampa kan göra skillnad för din förmåga att fokusera.

Du kommer också att förstå att det faktiskt inte är din självdisciplin det är fel på och lära dig hur du kan ge dig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas fokusera och undvika distraktioner.

Du kommer framförallt efter den här utbildningen kunna frigöra mycket tid genom att lära dig att fokusera om än bara kortare stunder. 

Denna utbildningsmodul ingår i Timefulnessprogrammet men går även att boka separat. Se öppna tillfällen i vår kalender eller kontakta oss för att boka till er organisation.