Web_header_2.0

TimeFinders Effektivitets-Bootcamp

Vill du få en extra arbetsvecka varje månad?
Önskar du att du hade en extra arbetsvecka varje månad och samtidigt kände dig mindre stressad, fick bättre kontroll och ägnade mer tid åt dina mest värdeskapande aktiviteter?

TimeFinder Effektivitets-Bootcamp är ett utbildningsprogram för dig som vill kunna frigöra tid, jobba effektivare, stressa mindre och få bättre balans mellan jobb och privatliv. För många av våra deltagare handlar det om att frigöra upp till 10 timmar i veckan, dvs en hel arbetsvecka per månad!

Ibland känner vi på oss att vi inte jobbar så effektivt men har inte förmågan eller kunskapen att ändra på det. Vi vet att vi skulle må mycket bättre av att få koll på läget men har kanske inte orken att på egen hand ta oss tid att ändra våra vanor och beteende. 

Då kan det vara bra att köra ett Effektivitets-Bootcamp. Det är inte riktigt så tufft som det låter men vi kommer se till att du genomför det du säger att du vill göra och vi kommer inte låta dig slippa undan. 

Att gå ett Effektivitets-Bootcamp hos TimeFinder är som att skaffa en personlig effektivitetstränare. Det är någon som lär dig smarta tips och trix, får dig att förstå hur du kan prestera på topp och samtidigt ha tid och energi över till annat. Det är någon som tittar på just din specifika situation och som följer upp dig under resans gång. Någon som ser till att du gör dina "hemläxor" och som inte lämnar dig åt ditt öde förrän du har genomfört förändringar och nått ett mätbart resultat. Hur bra låter inte det?

Vilka resultat kan du förvänta dig?

  • Att du frigör ca 5–20 % av arbetstiden
  • Ökad effektivitet när det gäller att hantera mail
  • Ökad koncentrationsförmåga och förbättrad impulskontroll
  • Bättre förmåga att planera och prioritera
  • Förbättrad effektivitet och ordning på arbetsplatsen
  • Ökad känsla av kontroll över både jobb- och privatliv
  • Sänkning av (negativ) stressnivå 

Detta är ett individuellt program och vi bokar därför upp tider som passar dig. Det går även bra att göra ett "Grupp-Bootcamp" och vi gör då teoridelar gemensamt och resten sker helt individuellt. Är ni t ex är en arbetsgrupp så får ni dessutom uppgifter att göra tillsammans för att öka den gemensamma effektiviteten.