Web_header_2.0

För en kontinuerlig dos av tips och verktyg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret till höger. Då får du ett bekräftelsemail att fylla i. Dyker det inte upp? Se efter i din skräppost om det råkat hamna där! 

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev samtycker du till att vi får spara din mailadress och ditt namn men det används bara till att skicka ut nyhetsbrev och du kan när som helst säga upp prenumerationen genom att klicka längst ner i nyhetsbrevet. Vill du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.  
 
Följ TimeFinder på sociala medier för tips och verktyg som kan förenkla din vardag. Klicka på ikonerna till höger för att hitta oss och glöm inte att klicka på gilla eller följ!

Genom att följa TimeFinder får du en kontinuerlig dos av tips, verktyg, statistik och artiklar med mera inom området effektivitet. 

Följ oss på sociala medier

TimeFinders effektivitetstips

För att kunna skicka nyhetsbrev till dig behöver vi ditt samtycke att spara de personuppgifter du anger i formuläret nedan. Genom att anmäla dig till TimeFinders nyhetsbrev godkänner du att vi sparar ditt namn och din e-postadress. Läs om TimeFinders integritetspolicy här