Web_header_2.0

TimeFinder brinner för att hjälpa människor. Att göra förändringar som underlättar i vardagen.
Genuint och generöst. Vi vill att människor ska få det bättre. TimeFinders mål är att göra skillnad. 
 

Om TimeFinder

TimeFinder har som målsättning att göra skillnad. Att skapa en hållbar effektivitet, både hos företaget och den enskilda chefen eller medarbetaren. Detta genom att tillhandahålla konkreta redskap i form av metoder, verktyg och förhållningssätt för att frigöra tid, förbättra känslan av fokus och kontroll, öka arbetsglädjen och välmåendet och därmed skapa effektivitet och produktivitet samtidigt som den arbetsrelaterade stressen minskar.

En del i det vi på TimeFinder kallar Hållbar Effektivitet handlar om att arbeta med välgörenhet. Vi vill bidra med både pengar och vår kunskap till organisationer och människor som jobbar för att göra världen lite bättre. Det handlar till exempel om att vi skänker pengar till olika välgörande ändamål och ofta till de som är riktade mot utsatta barn och ungdomar både här i Sverige och i andra delar av världen. Sen exempel på några organisationer vi stödjer längre ner på den här sidan. Det kan även handla om gratis utbildningar för personer inom välgörenhetsorganisationer eller ideella föreningar som med TimeFinders hjälp kan bli ännu bättre i sitt arbete. Kan vi hjälpa dem att bli ännu lite mer effektiva kan det ge mer i det stora hela. Det är viktigt för oss. Viktigt på riktigt!

Att hjälpa människor att må bättre, prestera bättre och bli lyckligare.

TimeFinders mål är att göra skillnad, genom hållbar effektivitet.

Vad innebär hållbar effektivitet?​

Hållbart resultat

Att bli effektiv handlar inte om att springa snabbare och jobba hårdare. Det handlar om att få kontroll och att hitta tid till sådant Du mår bra av att göra. Det som ger Dig energi. För att vi ska känna att vi har kontroll över vår tillvaro och inte riskera att gå under av stress är det viktigt att vi lär oss mer om hur vår hjärna faktiskt fungerar. Hur vi kan bli både effektivare och mer produktiva och samtidigt må bra och känna arbetsglädje både som individ och tillsammans med andra. Hållbar effektivitet innebär inte tillfälliga lösningar eller s.k. quickfix utan det är resultat som ska hålla över tiden. Bestående resultat. Minskad stress, mer kontroll, ökat välmående och produktivitet är några av fördelarna. 

Det ska kännas givande och bra när man är på en utbildning med TimeFinder och det ska även kännas givande och bra flera månader eller år efteråt. Därför blir vi alltid lika glada och stolta när vi får spontana mejl eller möter tidigare deltagare som beskriver vad som faktiskt förändrats på riktigt för dem efter en utbildning med TimeFinder.

Att ha chefer och medarbetare som frigör tid, har bättre kontroll över sin arbetssituation, känner mer arbetsglädje och mindre stress kommer att visa sig på sista raden vare sig det gäller till exempel resultatet i kronor, i form av bättre kundrelationer, högre produktivitet eller minskad sjukfrånvaro.

Win-win-win
Vi jobbar bara med de bästa inom respektive område och för att attrahera dessa duktiga konsulter och samarbetspartners måste de känna att de har schyssta villkor och att de vinner på ett samarbete med oss. Det handlar inte om att vi är dyrare än andra i branschen, snarare tvärtom, men hos oss går större delen av kakan till den som utför jobbet. En konsult som har fått bra villkor gör också ett riktigt bra jobb och vi på TimeFinder får nöjda kunder som gärna återkommer till oss. Ett WIN-WIN-WIN-koncept kan man säga. 

Välgörenhetsprojekt
Vi på TimeFinder vill även bidra med både pengar och vår kunskap till organisationer och människor som jobbar för att göra världen lite bättre. Det handlar till exempel om att vi skänker pengar till olika välgörande ändamål och ofta till de som är riktade mot utsatta barn och ungdomar både här i Sverige och i andra delar av världen. Det kan även handla om gratis utbildningar för personer inom välgörenhetsorganisationer eller ideella föreningar som med TimeFinders hjälp kan bli ännu bättre i sitt arbete. Kan vi hjälpa dem att bli ännu lite mer effektiva kan det ge mer i det stora hela.  Några exempel på föreningar vi stöttar hittar du nedan.