Web_header_2.0

Anmäl dig till Veckans Utmaning!

Snart startar vi Veckans Utmaning!

Att anmäla sig till Veckans Utmaning innebär att du varje söndag under 10 veckor får ett mejl med en utmaning att göra kommande vecka. Första utmaningen kommer söndagen den 16/10!
  
Målet med alla utmaningar är att du ska uppleva att du frigör tid, ökar din energi och ditt välmående, känner dig mer produktiv och mindre stressad.

Vi vill att du ska få testa på olika övningar, verktyg, metoder och tankesätt och efter att veckan gått kan du avgöra ifall det var något för dig som du kanske vill fortsätta med.
 
Tanken är också att det ska vara lätt att få tid att göra utmaningarna i vardagen så de kommer tidsmässigt inte kräva så mycket av dig. Om du inte vill förstås för det går att öka svårighetsgraden.
 
Vi kommer även via TimeFinders hemsida, Facebook och LinkedIn peppa dig och komma med ytterligare tips och råd och dela ut lite extra bonusar längs vägen så se gärna till att gilla oss där så håller du dig lättare uppdaterad. Där kommer det även att finnas möjlighet att kommentera och dela med sig av egna erfarenheter.
 
Allt är såklart helt gratis och du väljer ifall du vill göra alla utmaningar eller bara några stycken!
 
Om du inte redan gjort det så anmäl dig via den här länken. Du kommer då också fortsättningsvis att få vårt nyhetsbrev en gång i månaden ifall du inte redan får det.

Uppmana gärna kollegor, vänner och bekanta att också anmäla sig så kan ni peppa och pusha varandra!

Nyhetsarkiv