Web_header_2.0

4 attraktiva nylanseringserbjudanden - Gör skillnad för dig själv och för någon annan!

1. Enkelt sätt att skänka pengar till välgörenhet
För varje ny person som anmäler sig till TimeFinders nyhetsbrev eller börjar följa oss på LinkedIn och/eller Facebook skänker vi 10 kr till välgörenhet. Du kan alltså själv vara med och bidra med 30 kronor genom att göra alla 3 saker och ännu mer genom att uppmana andra att göra samma sak. Vi kommer självklart att rapportera efter hand hur det går. Pengarna kommer i första hand gå till välgörenhetsorganisationer som kämpar för barn och ungdomar. Däribland Polstjärna, Hand i Hand och Lions kampanj

​2. Halva priset
Fram till jul går det att boka en halvdags personlig genom-gång med uppföljning, TimeFinder one-to-one, till halva priset. Du kan dock genomföra genomgången under januari & februari 2016.

3. Gå tre betala för 2 på våra heldagsutbildningar
Gäller för bokningar som görs under 2015 men utbildningen kan äga rum 2016. Erbjudandet gäller både de företagsanpassade och de öppna utbildningarna under förutsättning att de är till ordinarie pris.

4. Skänk en utbildning till en välgörenhetsorganisation
Var med och skänk en utbildningsplats eller en hel grupputbildning till en välgörenhetsorganisation eller ideell förening! Du tipsar oss om vilka du tycker ska få vår hjälp och om vi väljer just ditt förslag är du med och lyfts fram som ”möjliggörare”.

 

Nyhetsarkiv