Web_header_2.0

Välgörenhet - en chans till ett bättre liv

Vi vill inte bara göra skillnad för dig som chef och medarbetare eller för organisationen som helhet. Vi vill vara med och göra skillnad även för dem som aldrig kommer kunna gå utbildningar som de vi erbjuder för att de lever under andra förutsättningar. Därför skänker vi regelbundet pengar till organisationer och föreningar som framförallt gör skillnad för världens barn och ungdomar. Vi vill ge dem som har det tufft chansen till ett bättre liv. 

En chans till ett bättre liv
Det kan handla om att bidra till skolgång, uppbyggnad av skolor eller
barnhem, att ge ett barn ett nytt leende och därmed chans till ett nytt liv. Det handlar också om att stötta barn och ungdomar som har det svårt här i Sverige. Vi vill också dela med oss av vår tid och vår kunskap som kan hjälpa våra vardagshjältar att hjälpa ännu bättre. Därför genomför vi varje år ett antal gratis utbildningsdagar för välgörenhetsorganisationer, ideella föreningar m.m som kämpar för en god sak. 

Kan vi underlätta vardagen för dessa personer genom att ge dem verktyg och metoder för att frigöra tid, öka känslan av kontroll och minska eventuell stress då känns det bra för oss på TimeFinder.

Vi vill gärna få tips på organisationer och föreningar som kämpar lite mer i det tysta. Därför att vi tror att det kan vara ännu svårare för dem som inte har stort genomslag i media att få resurserna att räcka till.

Nyhetsarkiv