Web_header_2.0

En sista "puff" för utbildningen i Personlig Effektivitet & Outlook i samarbete med Inhouse. Anmälningstiden har gått ut men det finns fortfarande 2 platser kvar så hör av dig under veckan om du vill vara med.

Personlig Effektivitet & Outlook 1/2

Läs hela inlägget »

Tillsammans med Inhouse ordnar TimeFinder en utbildning i Personlig Effektivitet & Outlook för Executive Assistants och VD-assistenter. Sista anmälningsdag 19/1. Läs mer om utbildningen här: Personlig Effektivitet & Outlook 

Läs hela inlägget »

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera flödet på hemsidan då vi finns på Facebook, LinkedIn och även varje månad i nyhetsbrevet. 

Som en liten julklapp till alla våra nyhetsbrevsläsare så har vi gjort en liten miniutbildning för Outlookappen. Gå in och prenumerera så kommer du i nästa nyhetsbrev att få ett lösenord för att komma åt utbildningen :-).

Vi passar på att redan nu önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Läs hela inlägget »

I fredags hade jag tänkt få en massa saker gjorda men när jag summerade dagen hade jag i princip ägnat all tid åt saker som varken var prio 1 eller prio 2 och kanske knappt prio 3.

Varför skriver jag då detta?

Jo, självklart ska vi försöka undvika dagar som min fredag, men ibland behöver vi acceptera att det inte riktigt blev som vi tänkt även om vi hade goda intentioner (eller jobbar som effektivitetskonsulter :-)). Att inte fastna i det vi inte fått gjort utan tänka att vi kan börja om igen och igen och igen.

Önskar er en härlig vecka!

Läs hela inlägget »